Over ons

De Jong Sanitair is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en volledig installeren van badkamers, toiletten en het vakkundig leggen van vloertegels incl. vloerverwarming voor uw woonkamer, hal en keuken.

Voor zowel voor een nieuwe woning of voor renovatie. Daarnaast kunnen wij ook alle voorkomende metselwerken tijdens de renovatie voor u verzorgen. Natuurlijk horen daar ook alle stukadoorwerken en wandafwerking bij zoals bijvoorbeeld sierpleisters.

De Installatie van uw badkamer kunnen wij compleet verzorgen. Het slopen en afvoeren van puin van uw huidige badkamer, het verleggen van leidingwerk en elektra, het stucen van de wanden en wanden en vloer voorzien van tegelwerk en natuurlijk het plaatsten en aansluiten van het sanitair. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de installatie deels zelf te verzorgen. Bijvoorbeeld dat u zelf zorgt voor een loodgieter of tegelzetter. Wij denken altijd met u mee om samen voor u een passende badkamer te maken naar u budget.