Badkamer & sanitair

In onze showroom kunt u diverse opstellingen vinden van complete badkamers met bad, inloop douche, toilet, wastafel meubelen en prachtige design radiatoren. Zodat u een beter idee krijgt om u droom badkamer te realiseren.

Wij beschikken over diverse douche oplossingen: Inloop douche , vaste wand met nisdeur of een complete douche cabine. Zo zijn er ook diverse baden opgesteld een mooi vrijstaand bad, een ingebouwd bad recht, diep of ondiep. en natuurlijk zijn er ook diverse kranen te zien. Opbouw thermostaten met een heerlijke grote regen douche, of wilt u een mooie strakke inbouw set : thermostaat, hoofddouche en handdouche. Dit ziet u ook terug in de diverse wastafel kranen opbouw of inbouw en verschillende kleuren, chroom, rvs, mat zwart, brons, goud, Rose goud enz.

Het is ook mogelijk om een kleine aanpassing in u badkamer te doen. Misschien wilt u het bad wel uit u badkamer verwijderen omdat u moeilijker in u bad kunt komen en op die plaats een mooie douche realiseren zodat het weer gebruik vriendelijker wordt. Dit kan allemaal gerealiseerd worden zonder u gehele badkamer te verbouwen.

De showroom beschikt ook over diverse bad meubelen in diverse maten en materialen : keramisch, kunststof of prachtige design wastafel kommen met onderkasten en lades voorzien van soft close systeem in mooie kleuren en hout motieven. Met veel opberg ruimte en eventueel nog een mooie hoge kast voor u extra spullen en handdoeken. Alles bijpassend in de rest van u badkamer. Daarboven een mooie spiegel, rond, vierkant met led verlichting of spiegel met een geïntegreerde vergroot spiegel met touche systeem. Of wat denkt u van een spiegelkast voor extra opberg ruimte voorzien van diverse verlichting. Dit alles in diverse maten en kleuren.

In onze showroom kunt u onze uitgebreide tegel collectie vinden voor uw badkamer en toilet. We hebben keuze uit marmer look tegels, houtlook tegels, beton look tegels, Portugese tegels, mooie strakke tegels in prachtige natuur tinten met bijpassende decor of stroken in diverse maten. Ook hebben we tegels die gekalibreerd zijn. Deze kunnen zo koud mogelijk op elkaar geplaatst worden zodat je een mooie strak geheel op de wand krijgt met een hele kleine voeg.

Alle tegels zijn natuurlijk ideaal voor uw badkamer. Makkelijk in onderhoud, eventueel met anti slip en de tegels moeten natuurlijk zorgen voor een juiste sfeer in uw badkamer.

Grote tegels zijn op het moment een trend 60×60, 80×80, 60×120, 120x120cm. Zowel voor de vloer als ook voor op de wanden. Maar ook de stroken in visgraad motief is een leuke trend met handgevormde tegels. Een wand voorzien van mozaïek of prachtige kiezels is ook mogelijk om een mooie sfeer te creëren.